dilluns, 1 de juny del 2015

El Barça Guanya la seva 27ena Copa del Rei

És el segon trofeu de la temporada, de dos possibles (doblet)

Luís Enrique es consolida com un entrenador de primer nivell, i fa tancar la boca a molts que hem estat crítics amb els seus mètodes pel que fa a les rotacions

Dissabte passat, davant d’un Camp Nou ple a vessar, el Barça va guanyar el seu segon trofeu de la temporada en vèncer a l’Athletic Club de Bilbao per 3-1 en la final de la Copa del Rei en una primera part primorosa en la que el resultat hauria pogut ser encara més folgat sense la gran actuació del porter del club bilbaí. Tanmateix el partit no serà recordat per les aturades del porter basc, sinó sobre tot per un gol fantàstic, el primer del partit, aconseguit per Leo Messi després de superar a tots els rivals que li varen sortir al pas.

El Barça va presentar el que podríem anomenar el seu equip de gala, format per Ter Stegen a la porteria, amb Alves, Piqué, Mascherano i Alba a la defensa, Iniesta Rakitic i  Busquets  al centre del camp, i Messi Suárez i Neymar a la davantera. Després d’una primera part molt intensa, a la segona part i sobretot després del 3-0, el Barça es va relaxar pensant segurament en la final del proper dissabte a Berlin, que podria significar la cinquena Champions per les vitrines del Club. Tanmateix no avancem esdeveniments i esperem a veure que ens depara el partit, amb una Juve que mereix els màxims respectes. Serà sens dubte un partit complicat pel Barça davant d’un rival molt perillós.

Abans no arriba la final de la Champions gaudim però de les imatges de la final de copa de dissabte passat…