diumenge, 7 de juny del 2015

Copa, Lliga... i Champions!!!


El Barça aconsegueix el segon triplet de la seva història

A Berlin, victòria molt disputada davant una Juve incòmoda (3-1)




Ahir el barcelonisme va tornar a viure una nit màgica a l’aconseguir la seva cinquena Champions , que culmina un temporada d’èxits, després d’haver guanyat al Lliga a començaments de maig, i la Copa del Rei, la setmana passada. És la segona vegada que el Barça aconsegueix “el triplet”, i és la primera vegada en la història de la Champions en que una equip aconsegueix dues vegades el triplet. 

El partit d’ahir va ser un partit molt disputat, on la Juve ens va posar l’ai en el cos en més d’una ocasió, i on el resultat final, i el gol de la tranquil·litat es va aconseguir en l’últim segon del partit.

Abans de donar pas a les fotografies que són la millor explicació del que va succeir a Berlin, em toca rectificar alguns del comentaris que al llarg de la temporada he fet sobre l’entrenador Luís Enrique, qui si als inicis de la temporada va sembrar dubtes, cal reconèixer que ha acabat la temporada amb un “cum laude” demostrant que aquelles  rotacions tan criticades, i aquells canvis en les alineacions que no enteníem massa bé, tenien una finalitat com era la de preservar un estat de forma espectacular dels seus jugadors en al recta final de la temporada.

En la mateixa línia de rectificacions he de situar les crítiques fetes al jugador Gerard Piqué, qui després d’un inici de la Lliga en el que va perdre la titularitat tant al Barça com a la selecció, i on va protagonitzar alguns incidents extra-esportius, semblava que el futbol havia perdut a un gran central. Val a dir que amb el seu esforç, ara es pot dir que el futbol ha recuperat a un central dels millors del món. Rectifico la meva opinió, i ho faig ben content de poder-ho fer.


Finalment, i sense més preàmbul, aquests són els testimonis gràfics d’aquesta gran victòria del Barça:           




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada