dissabte, 11 de juny del 2016

Quin morro que tenen Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu


Sembla que haurien arribat a un acord amb la fiscalia per inculpar al Club com a responsable del frau fiscal comès en el fitxatge de Neymar, i ells dos quedarien lliures  de qualsevol responsabilitat.


El Club hauria de pagar 5,5 milions d€ de multa a hisenda amb els diners de tots els socis, com a conseqüència dels nyaps i la ignorància d’aquest parell d’ineptes.



Fa molts pocs dies es va conèixer la notícia que la fiscalia i els advocats que representen  al Barça, Rosell i Bartomeu haurien arribat a un acord pel qual els dos responsables del fitxatge de Neymar quedarien exonerats de qualsevol responsabilitat, i el Barça quedaria com a responsable del frau fiscal comès, i seria multat amb 5,5milions d’€.

Més enllà de la poca dignitat que cal tenir per acceptar un compromís en que es multa al Club per respondre a la incompetència de Rosell i Bartomeu, més enllà del que significa que els socis hagin de pagar els nyaps comesos per aquests dos nefastos personatges, hi ha el fet que  a l’historial jurídic del Barça hi constaría aquest precedent que podria ser perjudicial pel Club si en un futur torna a reincidir amb algun conflicte fiscal amb hisenda.

A banda d’això a Rosell i Bartomeu els hauria de caure la cara de vergonya (si en tinguessin ni que fos una mica), al pretendre que els socis del Club acabin pagant les conseqüències de lo malament que van gestionar el fitxatge d’aquest futbolista. Són els Srs., Rosell i Bartomeu els que han de fer front a la multa que han pactat amb la fiscalia atès con són només ells dos els que han comés el presumpte frau fiscal.  

Aquesta qüestió havia de ser tractada en al Junta directiva del Barça que es va celebrar ahir, però atès l’interès mediàtic que tot plegat havia despertat, i les protestes d’algun soci que de cap manera volia que el Club acabés pagant les conseqüències de la mala gestió d’aquests ineptes, es va decidir aplaçar la discussió del tema. La Junta va concloure que era millor tornar-ho a tractar en una Junta extraordinària que es celebrarà dilluns. D’aquesta manera guanyen  una mica de temps per intentar capgirar l’opinió pública mitjançant els bons oficis d’alguns periodistes que a efectes pràctics es pot considerar que estan en la nòmina del Club. Tot i així no se’n sortiran perquè als socis se’ls pot convèncer relativament amb facilitat, però idiotes del tot no ho són.

La manca d’ètica i dignitat d’aquests dos personatges no té límits. Recordem que fa uns anys, quan juntament amb Toni Freixa després de guanyar les eleccions van assolir el poder a can Barça, el primer que varen fer va ser fer aprovar per l’assemblea de compromissaris del Barça una denuncia de responsabilitat social contra la junta de Joan Laporta, perquè havien tancat un exercici amb dèficit. Els motius que varen adduir per interposar aquesta denúncia eren els de defensar els interessos dels socis del Barça, entenent  que els dèficits que s’havien produït en la gestió de la junta anterior havien de ser assumits pel integrants d’aquella junta, i no per el Club. 

Això era en aquell moment, perquè ara a aquests Srs., els ha passat com als de la CUP, doncs els seus principis ètics i morals han “mutat”. Abans els socis no havien de pagar els excessos comesos per la junta anterior mentre que ara, sí que els socis han de pagar la mala gestió de la junta actual.  Cal esperar que d’aquí a dilluns algú els faci veure que aquest no és el camí, i rectifiquin.

Per si de cas, dos socis com el propi Joan Laporta i Toni Freixa ja han anunciat que no permetran que aquest acord es dugui a terme i sigui el Club (per tant els seus socis) qui hagi d’acabar pagant els disbarats, les errades, els nyaps d’uns directius impresentables com a directius, i roïns com a persones...


Veurem com acaba tot plegat...   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada