dijous, 26 de març del 2015

La Junta Directiva del Barça és un desgavell absolut i un desprestigi pel Club

La fiscalia s'acarnissa amb el Barça l'endemà mateix de guanyar al Real Madrid

Una directiva d'afeccionats ineptes no pot dirigir un Club de prestigi mundial


Una vegada consumada la derrota del Madrid en el clàssic de fa uns dies, el Jutge Ruz i el fiscal José Perals han volgut intervenir l’endemà mateix per posar aigua al vi de la gran victòria blaugrana, en un partit on el Barça tot i la victòria, no va poder mostrar la seva superioritat en el joc.

Tanmateix la Justícia va voler compensar als afeccionats madrilenys oferint-els un botí que sens dubte haurà omplert de joia a Florentino i tota la seva patuleia d’aduladors. La Fiscalia ha decidit demanar 7,5 anys de presó per l’expresident Rosell, i 2 anys i 3 mesos pel president Bartomeu i una multa de 22,1 milions d’€ al Barça. A banda el fiscal Perals demana per Rosell una multa de 25,1 milions d’€ i la de Bartomeu és de 3,8 milions d’€.
El president Bartomeu i el candidat Toni Freixa
A més, el fiscal Perals demana 2,6 milions d’€ com a conseqüència d’un delicte fiscal de l’exercici 2011 per Rosell i el Barça i altres 6,8 milions de l’exercici 2103. A Bartomeu i al Barça els demana també 2 milions d’€ per un delicte contra la Hisenda Pública a l’any 2014. En total la petició de la fiscalia supera els 62 milions d’€.

A banda del greuge que tot això significa pel Barça, comparativament amb el fer i desfer d’altres clubs de la capital, sobta l’agressivitat mostrada per la fiscalia contra el Club representatiu de Catalunya, amb permís de l’Espanyol. Tanmateix i més enllà dels atacs dels poders fàctics espanyolistes contra qualsevol símbol català (i sens dubte el Barça ho és), el que em resulta molt preocupant és  el descrèdit que el Barça està acumulant en l’esfera internacional per culpa d’una directiva impresentable, que hauria de marxar cap a casa d’una manera immediata, sense necessitat d’esperar a final de temporada.

En lloc de sortir a defensar al Club exposant amb claredat els fets, reconeixent els possibles errors, i cercant algun  tipus d’acord que eviti la vergonya del judici, la directiva del Barça ha donat a conèixer un comunicat en el que no només no explica la seva versió sinó que maregen la perdiu amb temes que res tenen a veure amb les peticions de la fiscalia, i intenten interposar una cortina d’opacitat entre la realitat i l’actuació de la “Justícia”. D’aquest comunicat en destaco els punts següents:

La Junta Directiva ha tractat la petició fiscal d'obertura de judici oral i penes contra el FC Barcelona, el seu president, Josep Maria Bartomeu, i el seu expresident Sandro Rosell, derivades del cas Neymar. Sobre aquest assumpte, la Junta vol deixar clars els preceptes següents:
1. Tant el Club com el seu president reiteren la seva total innocència fruit d’un assumpte que únicament té un caire tributari i no penal, les discrepàncies jurídiques del qual s’han de dirimir en seu administrativa, no a l'Audiència Nacional.
2. El món jurídic s’ha fet ressò del decurs del procés i del seu resultat, considerant-lo impropi. També es considera impròpia la celeritat amb la qual s’han emprat els operadors jurídics implicats en aquest assumpte. Els advocats de tots els afectats presentaran les corresponents apel·lacions de manera immediata, denunciant aquestes circumstàncies i la inexistència de cap delicte.
Rosell i Bartomeu: ineptes. mediocres i irresponsables
3. El president del Club, davant del que considera una "gran injustícia", reitera que continuarà endavant amb la seva intenció de presentar-se a les pròximes eleccions a la presidència del Club i seguir dirigint l'Entitat amb els mateixos criteris de serietat, conducta moral, control financer i respecte als socis que ha demostrat fins avui, posant tota la seva atenció que el Club segueixi sent una referència mundial.
4. Agrair als socis la seva comprensió i el seu suport en aquests moments.
Els punts 2 i 3 d’aquest comunicat són del tot sobrers i en especial el referent a la voluntat del president del Barça de voler-se presentar a les properes eleccions a la presidència. Què tenen a veure les denuncies de la fiscalia amb les eleccions del Barça? Perquè aquesta voluntat de voler barrejar les coses? Què volen amagar? Què s’han cregut que són?
La Junta directiva actual del Barça són una colla d’okupes que a més s’estan barallant entre ells. No s’entenen; alguns com el Sr. Faus tractant a qualsevol preu de no veure’s implicat en aquestes acusacions de la fiscalia, mentre que un altre directiu (Toni Freixa) posa en qüestió al legitimitat del president Bartomeu per presentar-se a les properes eleccions estan pendent de poder anar a la presó. Tot plegat un embolic que fa mania.

En mala hora els socis del Barça van deixar que tota aquesta colla de impresentables, ineptes i mediocres, s’apoderessin de les regnes del Club. Tant de bo, en les properes eleccions el seny s’imposi a l’hora d’elegit una Junta digna d’un club com el Barça  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada