diumenge, 17 de juliol del 2016

Les clavegueres de l’Estat, també tenen ramificacions en l’esport


Florentino Pérez és qui vol enviar als Messi a presó


La màxima responsable de l’advocacia de l’Estat, havia estat directiva del Real Madrid sota la presidència de Florentino Pérez des de l’any 2000 fins a l’any 2006



Una vegada més la Justícia espanyola demostra que no aplica els mateixos criteris davant de situacions similars, sinó que en cada cas es deixa influir per la inclinació personal de jutges i magistrats, quan no pels colors de les samarretes dels seus equips de l’ànima. És el que ha passat fa tan sols unes setmanes quan un jutge de Gavà va decidir que Leo Messi, junt amb el seu pare, havia d’ingressar a la presó per un període de 21 mesos.

Val a  dir que el fiscal del cas havia proposat que Leo Messi no fos jutjat atès que al seu parer el presumpte delicte fiscal l’hauria comès el pare del jugador a qui el fill deixa tots els temes jurídics i d’impostos a les seves mans i amb qui confia absolutament. Les pressions de l’advocacia de l’Estat varen forçar al jutge del cas a mantenir la imputació del crack blaugrana.

Un fet similar es va produir als jutjats de Palma quan la fiscalia, però també l’advocat de l’Estat, volien que la Sra. Cristina de Borbó quedés fora del judici que es segueix contra el seu marit, el Sr. Iñaqui Urdangarin perquè adduïen ells que la Sra. de Borbó havia confiat absolutament en el seu marit i no estava al corrent  dels negocis del seu home. És xocant que l’advocacia de l’Estat accepti en un cas un argumentació i en l’altre la denegui. Quina raó hi pot haver en tot plegat?

Doncs com que avui en dia l’accés a la informació està força generalitzat, i seguint el fil dels advocats de l’Estat que han intervingut en el cas Messi, es pot arribar a treure conclusions interessants. Mario Maza és l’advocat de l’Estat que es va oposar a que Messi quedés fora del judici. Aquest advocat  en el judici contra Messi i el seu pare, es va expressar amb una duresa inusitada contra el jugador. Va dir “no quiero comparar a Messi con un mafioso però es como si fuera el capo de una estructura criminal”

És molt curiós que el Sr. Mario Maza, ha deixat amb immediatesa la seva plaça a Barcelona per incorporar-se a l’agència tributària a Madrid, com a  premi a la seva obsessió de voler castigar, sigui com segui a Leo Messi. Tal com deia Eduardo Inda inefable periodista madrileny, “hay que cargarse a Messi por lo civil o por lo criminal”. Com es pot veure directors de mitjans madrilenys i advocats de l’Estat es confabulen per destruir a Messi. L’un amb penes de presó, i l’altre fomentant la violència física contra el jugador.

La Sra. Maria Silva
Però les coincidències no acaben aquí. Resulta que el Sr. Mario Maza, mentre ha durat el judici contra Messi, estava sota la dependència  de la màxima responsable  del servei jurídic de l’Estat, que no és altre que la Sra. Maria Silva Lapuerta, que ha estat el martell implacable que ha perseguit Messi en tot aquest procés. La Sra. Maria Silva, sòcia del Real Madrid, havia format part de la Junta directiva de Florentino Pérez i havia estat una de les persones de la seva confiança. Filla d’un exministre franquista va formar part de la directiva madridista desdes l’any 2000 fins al 2006. A l’any 2014 Maria Silva va acompanyar a Florentno Pérez a la llotja del Bernabeu, en ocasió  d’un Madrid-Barça.  Qui és doncs l’autèntic  “capo màfia”?

Al marge d’aquestes actuacions per perjudicar al Barça i a Messi, sobta també  l’acarnissament  de l’advocacia de l’Estat en els cassos que afecten a un altre dels craks del Barça, el brasiler Neymar. Mirant-tot tot en conjunt es diria que les clavegueres esportives de l’Estat espanyol intenten descapitalitzar al Barça, i per això res més efectiu que aconseguir que els seus millors jugadors marxin, perseguits permanentment per fer-los la vida tan incòmoda com sigui possible. 


No puc evitar recordar aquella famosa frase encunyada en el franquisme que diu: Así, así, así gana el Madrid !!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada