dimarts, 28 de novembre del 2017

Victoriano Sánchez Arminio un personatge tètric, però sobretot repel·lent


 
Sota el seu mandat els robatoris al Barça es repeteixen amb tota impunitat per part dels que els perpetren.
La temporada passada, encara no fa ni un any, al camp del Betis ens varen estafar el mateix gol que aquest cap de setmana passat a València. No són casualitats.L’any passat l’àrbitre canari Hernández Hernández no va donar validesa un gol de Jordi Alba quan la pilota havia entrat quasi mig metre dins de la porteria de l’equip andalús. Aquell partit va acabar amb empat a 1 i va significar la pèrdua de dos punts pel Barça. A l’àrbitre canari no tan sols no se’l va sancionar de cap manera sinó que tres mesos més tard, el comitè d’àrbitres presidit per l’impresentable Sánchez Arminio li va donar el premi d’arbitrar un Madrid-Barça al Bernabeu. Naturalment el Madrid de l'inefable Florentino va acabar guanyant el campionat de Lliga amb tres punts d'avantatge sobre el Barça

Amb aquests antecedents no té res d’estrany que ara s’hagi tornat a reproduir exactament la mateixa situació a València, aquest cap de setmana passat, quan en circumstàncies similars l’àrbitre gallec Iglesias Villanueva va anular un gol a Messi que havia entrat a la porteria valencianista ben bé un pam. Ho va veure tothom llevat de l’àrbitre i el seu ajudant. A no tardar, veurem com el president del comitè d’àrbitres premia a aquest inepte amb algun altre partit important. De fet, l'àrbitre Fernández Villanueva hauria de passar-se una bona temporada a la nevera, i al seu ajudant de banda, caldria expulsar-lo del món del futbol per deixar-se untar tan descaradament.

De moment ja s’ha mogut sortint als mitjans per disculpar a l’àrbitre, dient que  “l’arbitratge de Iglesias Villanueva va ser molt bo, no hi ha dret a com l’estan tractant”, sense tenir la més mínima consideració als dos punts que han pres al Barça per una decisió de caràcter administratiu aliena a la qualitat dels futbol desplegada per els dos equips durant el partit. Una decisió de l’àrbitre va decidir el resultat, i això, el Sr. Sánchez Arminio ho troba del tot normal. Fins i tot va més enllà dient textualment que “aquesta mena de jugades per sort, només es produeixen un parell de vegades a l’any”. Doncs el Barça ha trencat totes les estadístiques perquè efectivament, la jugada aquesta any 2017 s’ha produït dues vegades, però les dues vegades ha perjudicat al Barça. No és massa coincidència Sr. Sánchez Arminio?   

No és  només per aquesta situació de diumenge passat, sinó que el problema ve de lluny. Quan qualsevol jugador del Barça, i molt especialment si és Gerard Piqué, fa la més mínima observació sobre la qualitat dels arbitratges a Espanya, surt aquest personatge nefast anomenat Victoriano Sánchez Arminio, amenaçant amb denunciar als jugadors al comitè disciplinari de la Federació espanyola de futbol.  Aquests personatges, aquests tarannàs autoritaris propis del franquisme del segle passat, haurien de desaparèixer del escenari del futbol espanyol si es vol que aquest tingui una imatge de seriositat i consideració a nivell internacional. El prestigi costa molt de guanyar-se’l i molt poc a perdre’l,  perquè tinguem-ho clar, el primer perjudicat és el Barça, però gràcies als mitjans de comunicació aquests episodis donen ràpidament al volta al món i com en aquesta ocasió fins i tot serveixen de precedents. El futbol espanyol ha quedat ben retratat a nivell internacional.

Em refereixo a la decisió de la casa d’apostes britànica Betfair, que ha donat per vàlid el gol de Messi a València i ha pagat als que havien apostat per la victòria del Barça a Mestalla., al considerar-ho “un gest de bona voluntat i justícia amb els clients” En el mateix comunicat, la societat britànica d’apostes diu que abonaran els beneficis també als que havien apostat per l’empat. Una prova evident de com l’error del Sr. Iglesias Villanueva ha transcendit més enllà de les fronteres, tot i que els mafiosos que dominen el futbol, espanyol no haurien volgut que això succeís. Espanya mai ha tingut àrbitres prestigiats en el camp de l’arbitratge professionals de caràcter internacional, però amb aquestes actuacions, el futbol espanyol caurà per sota del llindar de la ètica esportiva. Una autèntica colla d’ineptes impresentables està acabant amb el poc prestigi del futbol espanyol.

Sigui com sigui, el fet que el futbol espanyol estigui en mans (en primera instància) de personatges com Javier Tebas (ex fuerza nueva, partit d’extrema dreta), Victoriano Sánchez Arminio i Angel Maria Villar és un desprestigi absolut. I si s’hi afegeix que pel darrere qui ho manipula tot és Florentino, el capo màfies del futbol espanyol, llavors ja no hi ha per on agafar-ho. El futbol està en mans de gent corrupta a imatge del que succeeix en la política. Tot es compra, tot es ven, fins i tot la dignitat.

El Sr. M. Rajoy de la política és el Sr. F. Pérez del futbol. Tal para cual


Quanta misèria... 


           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada