diumenge, 21 de maig del 2017

A l’Estat espanyol la corrupció afecta també al món dels esports i particularment al futbol.


Vergonyosa parcialitat del govern del PP amb el Real Madrid. El futbol espanyol és un enganya-bobos, tot està dat i beneït, i decidit pel capo màfia de Florentino. El Comitè d’Apel·lació es desqualifica a si mateix per la seva escandalosa parcialitat.

 
Quanta gent de l’esport, del futbol, del periodisme i de la política para la mà davant de Florentino? Entenem ara que vol dir “anar a la llotja del Bernabeu” ?



Un capo màfia?
Avui acaba la Lliga de primera divisió. Una Lliga marcada pels innombrables i vergonyosos “errors” arbitrals a favor del Real Madrid que s’ha vist tota la temporada afavorit per decisions algunes d’elles més pròpies d’una organització mafiosa que no pas d’un estament esportiu. És clar que a Espanya, si més no el futbol, és pura màfia en mans del presumible capo Florentino Pérez.

HI ha un exemple que resumeix molt clarament tot el que ha estat aquesta temporada. Va succeir dimecres passat a Vigo. El jugador Iago Aspas del Celta de Vigo va entrar a l’àrea del Madrid amb la pilota en condicions de ser jugada per ell, quan el central madridista Sergio Sánchez el va entrar durament per darrere i el va fer caure. L’àrbitre Martínez Munuera, que era a prop de la jugada, va “entendre” que el jugador del Celta s’havia deixat caure i li va ensenyar la cartolina groga per simular una falta. Com que el jugador ja havia rebut anteriorment una targeta groga, va ser expulsat. Què hauria succeït amb un àrbitre professional que no estigués comprat? Doncs la resposta és evident: Ramos era el darrer defensa i estaven dins de l’àrea del Madrid, per tant, penal i expulsió de Sergio Ramos. En lloc d’això qui va anar al carrer va ser el jugador gallec.

Aquesta és una mostra clara de com l’estament arbitral ha actuat aquesta temporada amb decisions de jutjat de guàrdia: els innombrables cops de colze de Cristiano Ronaldo als seus rivals que no han estat “vistos” pels àrbitres sense que en cap moment el comitè de competició actués d’ofici, el gol no concedit  al Barça al camp de Betis que havia entrat mig metre a la porteria local i que l’àrbitre canari Fernández Fernández no va voler xiular, els penals discutibles assenyalats a favor del Madrid en molts partits, la tolerància arbitral amb les entrades de Sergio Sánchez i sobretot de Casemiro, un destraler especialista en agressions impunes com la que va cometre amb Messi, etc. Un estament arbitral indigne d’un país seriós dirigit per l’ex-àrbitre Victoriano Sánchez Arminio, que molt probablement deu estar en nòmina de Florentino Pérez.

Tanmateix la corrupció al futbol espanyol no està només a l’estament arbitral, sinó que està instal·lada també en altres estructures que regulen l’esport a l’Estat espanyol i en concret de la “Real Federación Española de Futbol”. Hi ha un organisme, anomenat “Comité de Apelación” que també està presumiblement al servei de Florentino Pérez atès que sovint escolta les reclamacions del Real Madrid i accedeix a les seves peticions com aquesta última setmana quan va perdonar el partit de suspensió amb que el jugador madridista Nacho havia estat sancionat i gràcies a aquest perdó el jugador podia ser alineat a Vigo.

El futbol espanyol està, com el projecte "Castor", en mans
d'una mena de màfia política i esportiva que cal denunciar
La corrupció espanyola amb el reial Madrid surt fins i tot fora del espai futbol, i es situa al centre del terreny de l’administració pública. És sabut que el jugador madridista Cristiano Ronaldo va cometre un frau fiscal d’una quantia significativa. No és el primer cas que això passa amb futbolistes. Recordem el cas de Messi, perseguit per Hisenda, jutjat i declarat culpable de frau fiscal, entre molts altres futbolistes. Però heus aquí que el Sr. Montoro està fent la vista grossa amb Cristiano Ronaldo, tot i les denuncies públiques internacionals que hi ha hagut amb aquest cas. Doncs bé: d’aquí 15 dies mal comptats, els delictes comesos pel Sr. Ronaldo hauran prescrit si abans Hisenda no fa el que ha fet amb altres futbolistes. Com se n’hi diu d’això Sr. Montoro? Prevaricació potser?. De nou l’allargada ma de Florentino Pérez presumiblement comprant voluntats de polítics del PP.

Tot un espectacle. A Espanya la corrupció ho empastifa tot, fins i tot el futbol, que s’ha convertit en una mena d’esperpent nacional per satisfer la fam de “glòria” del Sr. Florentino Pérez que es creu que el futbol és com la plataforma del cas Castor: una estafa generalitzada a tots els ciutadans. I a tot això, els periodistes esportius, fins i tot molts de catalans, són incapaços de denunciar aquestes situacions ta claríssimes. Quina màfia més fastigosa.  


Per cert, que ningú es faci il·lusions, avui el Madrid serà campió de la Lliga 2016-2017. El Sr. Florentino Pérez no ha organitzat tot aquest espectacle lamentable per deixar que la Lliga se li escapi de les mans a l’últim minut. Dat i Beneït. Tothom tranquil.

 Video de l'entrada de Seregio Sánchez
 a Iago Aspas: penal !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada