dijous, 6 de setembre del 2018

El Barça té la pitjor Junta directiva de la seva llarga història


El Club blaugrana està d’acord a jugar un partit de Lliga a Miami, el corresponent a la jornada 21 que s’hauria de jugar a Montilivi contra el Girona, i accepta que el fatxa Javier Tebas, prohibeixi que en aquell partit els catalans que hi vagin puguin lluir estelades, però en canvi sembla que volen repartir 40.000 banderes espanyoles entre els assistents


Per acabar-ho d’adobar, el Club  incorpora nous directius, entre ells la Sra. Marta Plana, espanyolista, patrona de la Fundació “Juntos Sumamos”, que està en contra del dret a decidir dels catalans. El Sr. Bartomeu hauria de presentar la seva dimissió amb immediatesa per inepte, i per practicar un catalanisme que ningú entén. 



El Barça ha arribat a la primera aturada de la competició de Lliga amb bones sensacions. Després de guanyar amb brillantor la Super-Copa d’Espanya contra el Sevilla, l’equip ha saldat les tres primeres jornades de Lliga amb sengles victòries que han portat de nou l’optimisme a l’afició, no tant per encapçalar la classificació, sinó i sobretot, pel joc mostrat en aquest inici de temporada. També ajuda a la tranquil·litat de l’aficionat que aquest any sembla que amb els fitxatges s’ha encertat més que l’any passat.

El cert és que tot transcorria amb normalitat fins que tot d’una dues notícies han vingut a destorbar la pau amb que s’estava encarrilant la temporada. La primera d’aquestes notícies és la que feia referència al fet que la Lliga hauria proposat a Barça i Girona que el partit Girona-Barça corresponent a la jornada 21 del campionat de Lliga es jugui a Miami en lloc de a Montilivi. 

Quan va saltar la notícia es va valorar coma positiu l’impacte econòmic que aquest fet podria significar per els dos equips, però també per el futbol espanyol. Han sorgit algunes queixes, entre elles les del sindicat de futbolistes que reclamen que es compti amb la seva opinió abans de formalitzar aquests acords amb organismes americans, i la pròpia Federació Espanyola de Futbol que amenaça amb exercir la seva potestat d’autoritzar o no que aquest partit, o qualsevol altre de les competicions que ella organitza sigui jugat a Estats Units o a qualsevol altre país. 

Al bell mig d’aquesta situació, les dues entitats afectades, Barça i Girona, sense dir-ho oficialment, semblen estar d’acord en jugar aquest partit a Miami, atès que algun membre de la directiva blaugrana ha valorat positivament el fet que la Lliga vengui la seva imatge a l’estranger, i el Girona sembla que ha començat a rumiar formes de compensar als seus aficionats si aquest partit, finalment, s’acaba jugant a Miami en comptes de jugar-se a Girona que és on tocaria.

Avui han saltat les alarmes quan s’ha sabut que el president de la Lliga de futbol professional, el fatxa Javier Tebas, ha decidit que en aquest partit no es podran lluir estelades, s’interpretarà l’himne d’Espanya, i a més es repartiran 40.000 banderes espanyoles entre els assistents per “promocionar” la marca Espanya. Una autèntica humiliació a dos equips catalans i a les seves aficions. Si el Barça i el Girona han acceptat que això sigui així cal exigir la immediata dimissió dels dos presidents, Josep Maria Bartomeu i Delfí Geli, per amagar d’una manera conscient  a les respectives aficions que han acceptat aquesta imposició del fatxa (ex Fuerza Nueva de Blas Piñar) que presideix la Lliga de Futbol Professional.

Com que les desgràcies mai venen soles, la directiva blaugrana ha decidit ampliar els seus membres. I entre les persones triades hi figura el nom de la Sra. Marta Plana, patrona de la Fundació “Juntos Sumamos”, unionista i defensora a ultrança de la Constitució espanyola, que va ser una de les primeres empresàries que es va endur la seu de l’empresa a Madrid, i que a més està inhabilitada per exercir càrrecs públics. 

Sr. Josep Maria Bartomeu, com es pot ser tan inepte?  Que no ho veu que els socis blaugranes no ho poden acceptar de cap manera? Això és una ofensa en tota regla i faltar el respecte als socis, alguns del quals varen patir en les seves carns la violència de la policia espanyola que aquesta Sra. defensa. Plegui si us plau, la seva sola presència és nociva per el Barça i les seves decisions no hi ha qui les entengui. Fora de Can Barça !     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada