dijous, 22 d’octubre del 2015

L’anticatalanisme del PP també es manifesta contra el Barça


La Hisenda espanyola actua contra els jugadors del Barça, seguint probablement instruccions superiors.


Els atacs de la FIFA i la UEFA contra el Barça tampoc són fruit de la casualitat



Aquests dies la notícia ha estat la nova sanció que la UEFA ha posat al Barça per les estelades al Camp Nou. Tanmateix aquests últims temps aquest no ha estat l'únic problema del Barça amb els estaments esportius internacionals. Recordem a aquests efectes la sanció de la FIFA que va comportar que durant dos finestres de fitxatges el Barça no pugues inscriure ningú, i que darrerament al Barça no se li ha permès la substitució d'un lesionat de llarga durada (Rafinha) per un altre jugador. Tot això a nivell internacional.

Però a nivell nacional tampoc es pot dit que les situacions siguin positives per al Barça. D'una banda el Club esta immers amb problemes judicials derivats del fitxatge de Neymar. Segur que les coses no es varen fer be, però segur també que hi ha un acarnissament especial de la justícia espanyola contra el Barça. La rapidesa com s'han produït determinades actuacions judicials xoca frontalment amb la lentitud habitual de la justícia.

Però no es només el Club i els seus directius els que tenen problemes amb la justícia espanyola. Últimament s'està veient com alguns jugadors importants de la plantilla estan sent inspeccionats a fons per Hisenda, i com en el cas de Messi, son portats davant del jutge tot i l'opinió contrària d'aquest. Mascherano es un altre jugador que com Neymar te problemes amb el fisc espanyol.

Dona la sensació com si algú volgués trametre un missatge als bons futbolistes de tot el mon: "si fitxeu pel Barça tindreu problemes amb hisenda", per veure si així aconsegueixen debilitar a un equip que ha estat capaç de deixar en un segon pla a un altre equip com el Madrid en el que un possible mafiós, gastant millorades que ningú sap d'on han sortit, veu com les seves inversions no produeixen els resultats econòmics i esportius que ell hauria volgut. Al mateix temps, si aconsegueixen que Messi y Neymar marxin del Barça cansats de tanta persecució, encara hauran aconseguit debilitar més al seu gran rival.

En la mateixa línia s'ha de situar la denuncia a la FIFA contra el Barça pel fitxatge de jugadors menors de 16 anys. Es tracta d'una denuncia "anònima" feta amb tota certesa per algú interessat a fer mal al Club blaugrana. Només el Real Madrid competeix amb el Barça a l'hora de buscar jugadors "diferents" arreu del mon, per tant la denuncia en qüestió d'anònimaen té ben poc. Als despatxos de Concha Espina en deurien poder donar raó.

De tot plegat se'n pot deduir que una certa ma negra esta movent els fils en contra dels interessos del Barça. Hi ha algun lligam entre tot el que està succeint, de manera de manera  que no es casual que una Ucraïnesa membre de la UEFA que ni tan sols va assistir a la final de Berlín denuncies la presència d'estelades a la final de la Champions contra la Juve, ni tampoc es pot relacionar amb les casualitats que en el partit contra el Bayer Leverkusen, el delegat de la UEFA al partit, fes fotografies amb el seu mòbil precisament en el minut 17'14 Es evident que hi havia un cert alliçonament en totes aquestes actuacions. Alliçonament, instruccions de què i com, i probablement alguna cosa més.

La pregunta que cal formular-se es, qui pot tenir interès a que tot això passi? Es evident que el responsable de tot plegar ha d'odiar al Barça. Aquesta es una circumstancia estretament unida al que esta passant. Però calen a més altres motivacions. Si ens centrem en que el Barça es "més que un Club" i que en aquest paper el Barça s'ha mostrat partidari del dret a decidir i que alguns dels seus jugadors s'han significat en el procés d'independència que esta vivint Catalunya i on les estelades entren sense problemes al Camp Nou com mostra del respecte a la llibertat d'expressió del Club als aficionats, i si comparem en el temps que totes les adversitats tant internacionals com a dins de l'Estat espanyol coincideixen en el temps amb la posició adoptada pel Barça davant del dret a decidir i de tot el que l'envolta, arribarem a la conclusió, que hi ha una clara confluència d'interessos contra el Barça, que han portat al binomi independència de Catalunya, problemes legals.

Per fer-ho efectiu, només ha calgut trobar uns corruptors, i alguns corruptes. El corruptor podria ser molt be el govern del PP amb la presumpta xarxa mafiosa del president madridista i els corruptes qualsevol funcionari de la FIFA o de la UEFA, que com hem vist en aquesta darrers temps, estan farcides de tota mena de personatges corruptes. Pel moment, el president de la FIFA el Sr. Blatter ha estat apartat del seu càrrec, igual que el Sr. Michel Platini president de la UEFA, tots dos per possibles corrupteles. Altres directius del futbol internacional també han estat apartats dels seus càrrecs per actuacions mafioses en la venda  d’entrades al mundial de Brasil, o en l’atorgament del campionat del món de futbol a determinats països, acceptant suborns. Ara hem sabut que el president de la federació espanyola de futbol Angel Maria Villar també està sent investigant per presumpta corrupció.

Amb tot aquest estat de coses, com s’atreveixen aquests personatges impresentables a qüestionar que l’afició del Barça onegi les estelades? Es creuen potser que tenen cap qualificació per donar lliçons de res?


Segurament, tots els que segueixen les directrius emanades dels poders espanyols situats a Madrid, l’únic que volen és que des de Catalunya paguem més del que els paguen a Madrid per anar contra el Barça. Quina colla de mafiosos tots plegats.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada